We hebben het druk en zijn gehaast, dan is het heerlijk om even bij te komen en te ontspannen.

Karijn Beauty Mind Hair

Oogbehandeling

De huid rondom de ogen is erg kwetsbaar, de huid is daar ook wel 5 keer dunner dan de huid op het gelaat. Bij deze behandeling gaan we extra aandacht geven rondom het ooggebied.

De My Age lijn van Lavera heeft een zichtbaar verzorgende intensieve oogcrème met kostbare ingrediënten. En maakt het gevoelige gebied rondom de ogen zichtbaar gladder dankzij het verkwikkende biologische caffeine extract. Door de waardevolle biologische amandel en buy cbd oil jojoba olie krijg je tevens een stralende oogopslag.

Wat kunt u verwachten bij een oogbehandeling?

Allereerst reinigen essaysbuy essaysbuy weLavera Cooling Eye Roll On de ogen op milde wijze waarbij we eventueel de wenkbrauwen modeleren, daarna worden de ogen ingerolt met een Cooling Eye Roll On om met een korte oogmassage de doorbloeding in de huid wordt gestimuleerd. Hierdoor komt het oogoppervlak er stralender uit te zien. Daarna wordt het ooggebied ingecrèmed met een oogmasker met daarbij een ontspanningsmasker. Het masker fungeert als een soort warme doek op je ogen waardoor de ingrediënten van het ingecremede masker nog dieper in de huid wordt opgenomen. Ondertussen krijgt u een overheerlijke hoofdhuidmassage voor een ultieme ontspanning.

Deze behandeling duurt ongeveer 45 min, maar is ook te combineren met een andere behandeling.