We hebben het druk en zijn gehaast, dan is het heerlijk om even bij te komen en te ontspannen.

Karijn Beauty Mind Hair

Mannen behandeling

De mannenhuid is zo’n 20% dikker en vetter dan de vrouwenhuid. Ook is de zuurgraad van de huid van een man hoger. De beschermingslaag��van de huid dat zorgt ervoor dat de huid niet wordt aangetast door invloeden van buitenaf. De beschermingslaag heeft een pH-waarde en die ligt rond de 6,5 bij mannen, terwijl de vrouwenhuid gemiddeld een pH-waarde van 5,8 heeft. Bovendien scheidt de mannenhuid meer talg af, waardoor deze gevoeliger is voor buy cbd oil huidproblemen.

Logisch dus dat verzorgingsproducten voor de man verschillen van die voor de vrouw. Om de huid van de man goed te verzorgen is het beter om een speciale wasgel of crème te gebruiken die ph neutraal is. Dit zorgt ervoor dat het de zuurgraad niet aantast en zo beter is voor de huid. Daarna is het belangrijk dat er afsluitend������������een verzorgende crème wordt aangebracht.

Om even lekker de huid van de man op te frissen hebben wij daar psychology essay psychology essay een speciale mannen gezichtsbehandeling voor. We gaan tijdens de behandeling met natuurlijke mineralen werken en een waardevolle sheaboter gebruiken. Dat zorgt voor een natuurlijk beschermlaag op de huid.

Wat kunt u als man verwachten van een mannenbehandeling:
– Reinigen van de huid
– Peelen
– Onzuiverheden verwijderen
– Masker (wordt door een korte massage ingemasseerd)
– Afsluitend met een verzorgende crème