We hebben het druk en zijn gehaast, dan is het heerlijk om even bij te komen en te ontspannen.

Karijn Beauty Mind Hair

Gezichtsbehandeling

Deze gelaatsbehandelingen zijn altijd op uw wensen en specifieke huidtype afgestemd. Een gezichtsbehandeling kan voor iedereen anders zijn. Er zijn namelijk verschillende huidtypen en deze bepaald welke producten er voor u geschikt is. Doormiddel van een huidanalyse die wij bij de eerste behandeling uitvoeren, bepalen we eerst welk huidtype u heeft en welke producten geschikt voor u zijn. Er zijn 3 soorten typen waar we de huid onder kunnen verdelen voor deze buy cbd oil behandeling. Dit zijn de gevoelige huid, vochtarme tot normale huid en de oudere huid.

Gelaatsbehandelingen kunnen verschillen qua tijdsduur en intensiteit. De behandeling bestaat standaard uit reinigen, peelen, onzuiverheden verwijderen, epileren/harsen, massage met aansluitend een masker en tot slot een verzorgende crème.

Aloë vera: 
Deze producten zijn https://kiteessay.com/essay-writing-service https://kiteessay.com/essay-writing-service uitermate geschikt voor de huid die gevoelig is. De producten die wij gebruiken bestaan oa uit:
– Plantfluïdes van duindoorn Lavera Faces Aloë Vera beschermt de gevoelige huid
– Venkel
– Amandel
– Mengsel van biologische oliën

Aloë vera is het toonbeeld van de verzorgende kracht uit de natuur. Er zitten namelijk meer dan 300 waardevolle voedingstoffen in de aloë vera bladeren opgeslagen. Bijzonder waardevol is het grote aandeel van huidversterkende vitamines en mineralen. De producten van Lavera Faces Aloë Vera beschermt de gevoelige huid,kalmeert en versterkt met waardevolle extracten uit de aloë vera voor een mooie, gelijkmatige huid die niet zo snel geïrriteerd raakt.

Calendula:
Deze producten zijn uitermate geschikt voor de vochtarme tot normale huid. De producten die wij gebruiken bestaan oa uit: Lavera Faces Calendula voor de vochtarme tot normale huid
– Plantfluïdes van grapefruit
– Sinaasappel
– Appel
– Mengsel van biologische oliën

In de plantheelkunde wordt de calendula vooral gebruikt om de ontstekingsremmende eigenschappen. Bovendien werkt calendula kalmerend op de huid en versnelt genezing van wondjes. De helende werking van calendula met biologische plantenextracten. Dit zorgt voor een buitengewone verzorging voor de normale en gemengde huid. Deze behandeling brengt je huid in evenwicht en werken effectief op het verfijnen van poriën en het verkrijgen van een egaler huidbeeld de hele dag.

Witte thee anti-ageing behandeling:
Deze producten zijn uitermate geschikt voor de oudere huid.
– Witte thee-extract: beschermt tegen vrije radicalen Lavera Faces Anti Ageing uitermate geschikt voor de oudere huid
– Karanja-olie: biedt natuurlijke UV-bescherming en is intensief verzorgend. Voorkomt pigmentvlekken
– Hyaluronzuur: hydraterend
– Coenzyme Q10: versteviging door intensieve bescherming van de huidcellen
– Bamboe-extract: geeft je huid een zachte, zijdeachtige uitstraling

Intensieve anti-ageing verzorging voor een merkbaar stevigere huid. De behoeften van je huid veranderen door de jaren heen. Je huid verliest haar elasticiteit, heeft meer verzorging nodig en herstelt moeilijker. De natuurlijk actieve en verzorgende ingredi����������������������nten geven alles wat de huid nodig heeft om jarenlang mooi, stralend en stevig te blijven.